3e Editie Westlandse Vastgoedborrel groot succes!

Op vrijdag 6 december organiseerde  Shirley Schelkers eigenaar van SD Communicatie de 3e editie van de Westlandse Vastgoedborrel. Ruim 70 ondernemers hebben zich hiervoor aangemeld.
Deze keer op locatie bij Giel Biersteker (Biersteker Bouw-, Dak- en Geveltechniek) in Naaldwijk.
Giel Biersteker is gestart in 1998 en heeft 35 FTE in dienst. Hij werkt samen met 20 tot 30 onderaannemers en met flexibele medewerkers.
Zij doen circa 200 projecten op jaarbasis, waarvan 65% in de Randstad en 35% wereldwijd. Biersteker bestaat uit drie werkmaatschappijen:
Biersteker, Bouw- Dak- en Geveltechniek, Biersteker Asbest- en Renovatie en Biersteker International. Op international niveau gaat Biersteker onder andere een project doen in Beijing en in St. Eustatius. Giel is voorloper op het gebied van circulair bouwen en gaat net een stapje verder. Zijn focus ligt op duurzame oplossingen.

Nieuwbouw Biersteker
Biersteker krijgt een nieuw bedrijfspand geheel circulair gebouw op het terrein Elsenbosch in Naaldwijk. Van het pand wordt een madaster gemaakt. Een madaster is een materialenpaspoort/kadaster voor materialen, een bibliotheek met 3D gegevens, de materialen krijgen een identiteit, je krijgt direct inzicht in alle documenten, tekeningen, contracten e.d. en het is bruikbaar voor beheer, renovatie en sloop.

Na de presentatie was er voldoende ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Westlandse Vastgoedborrel: Het netwerk waarbij twee unieke elementen samenkomen: vastgoed en professionals. De volgende vastgoedborrel zal voor de zomer 2020 plaatsvinden.

Wil je ook op de mailinglist, schrijf je dan in via shirley@sdcommunicatie.nl.