VERDERE GROEI ABC WESTLAND

abc westland, een dynamisch bedrijventerrein waar verbindingen worden gelegd. Zij bieden letterlijk en figuurlijk ruimte aan agri en food.

abc westland is het bedrijvenpark in het hart van Westland, op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven en luchthaven Schiphol, waar alle ketenspelers van de agri en food branche vertegenwoordigd zijn. Vooruitstrevende ondernemers in de agri- en foodbranche vinden bij abc westland meer dan alleen kwalitatief goede bedrijfsruimte, met een goede bereikbaarheid op een duurzaam bedrijventerrein.

abc westland biedt 55 hectare aan mogelijkheden, met bedrijfsruimtes in alle soorten en maten. Op abc westland zijn continu bedrijfshallen en kantoorruimtes beschikbaar, tijdelijk of permanent. Bij het eigen ontwikkelingsbedrijf zijn altijd kavels bedrijfsgrond vanaf ca. 2500m2 beschikbaar. Praktische hallen met of zonder kantoren, of juist alleen een kantoor zonder een hal. Alles is mogelijk tegen zeer scherpe tarieven.

Met de geplande groei naar 75 hectare zijn de mogelijkheden ook in de toekomst eindeloos. Of u wilt uitbreiden of juist inkrimpen. abc westland staat voor u klaar.

Bekijk hier het aanbod > https://www.abcwestland.nl/nl/beschikbaar/54-beschikbare-bedrijfsruimten