Brasserie De Dames staat te koop

Brasserie De Dames in de Langestraat in ‘s-Gravenzande staat te koop. De eigenaresse wil meer tijd besteden aan haar gezin. Tot de zaak verkocht is, blijft de lunchroom wel gewoon open. 

Over de verdere redenen van de verkoop wil eigenaresse Wineke van Dijk niet meer kwijt dan op de makelaarswebsite staat. Daar staat dat de huidige exploitant ‘meer tijd wil gaan besteden aan haar gezinsleven en dat ze haar ‘kindje’ wil verkopen aan iemand die de kansen op deze locatie ziet en de openingstijden en daarbij ook de omzet wil verruimen’.

De brasserie aan de Langestraat is eind 2016 compleet verbouwd. ‘De Dames’ is de opvolger van croissanterie En Passant, dat aan de overkant van de straat zat. Toen ‘s-Gravenzande een nieuw centrum kreeg, zag Van Dijk haar kans om in een ander pand een nieuwe zaak neer te zetten. Zo was De Dames geboren.

De lunchroom is nu open van dinsdag tot en met zaterdag. Het heeft een terras en serveert ontbijt, lunch en borrel. Alleen inboedel staat te koop, want de eigenaresse huurt het pand. ,,We blijven open tot de zaak verkocht is”, aldus Van Dijk.

 

Bron: AD
Afbeelding: Shutterstock