Harnaschpoint schot in de roos voor kleinere bedrijven

In het gedeelte Vrij Harnasch 1 op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland) verrijst binnen een jaar het bedrijvenverzamelgebouw Harnaschpoint. In totaal nog 38 bedrijfsunits wachten daar op nieuwe kopers, die willen profiteren van de aantrekkelijke mogelijkheden en unieke vestigingslocatie. Het goede nieuws: de verkoop start binnenkort!

Harnaschpoint is een project van Vastgoed Batenburg B.V. uit Bergschenhoek. Met 153 jaar ervaring in de bouw, kan er met recht gesproken worden van een ervaren partij, die niet alleen de bouw voor zijn rekening neemt, maar dus ook de projectontwikkeling. “Dit project stond al enige tijd bij ons op de rol, maar gaat nu daadwerkelijk van start”, zegt directeur Ivo Batenburg. “Dat heeft alles te maken met de getoonde interesse in Harnaschpoint. De helft van het gebouw is al verkocht aan één relatie, en er bereiken ons en de makelaar ook andere positieve geluiden. Dat gaf ons de overtuiging om groen licht te geven. De verkoop start dus binnenkort, we verwachten in het vierde kwartaal van dit jaar te kunnen gaan bouwen. De oplevering zal medio 2019 zijn.”

Makelaar Santen & Gasille Bedrijfsmakelaardij uit De Lier heeft op het moment van schrijven dus nog 38 bedrijfsunits in verkoop. 18 units van 50 m² bevinden zich op de begane grond, de overige 20 zijn iets kleinschaliger units, gelegen op de eerste etage en voor personenauto’s en bestelauto’s bereikbaar via een  oprit. Deze  hebben een oppervlakte van 30 m².

“Het totale kavel is zo’n 4.000 m² groot”, aldus Arno Lem van Santen & Gasille Bedrijfsmakelaardij. “Het is ideaal voor kleinere ondernemers die ruimte nodig hebben om te kunnen werken, materialen op te slaan en/of lichte productiewerkzaamheden uit te voeren. Maar Harnaschpoint biedt meer dan ruimte alleen. Het bedrijvenverzamelgebouw onderscheidt zich ook door de representatieve uitstraling, architectuur en een hoogwaardig afwerkingsniveau.  Gecombineerd met de ontzettend aantrekkelijke locatie maakt dit Harnaschpoint tot een zeer interessante optie voor tal van kleinere bedrijven.”

Volgens Lem is Harnaschpolder inmiddels een begrip in de regio: “De locatie is voor veel ondernemers al bekend en er komen steeds meer bedrijven die zich hier willen vestigen. Dat is logisch. Kiezen voor Harnaschpoint en dus Harnaschpolder betekent kiezen voor een centrale en gunstig gelegen, goed bereikbare locatie.  Harnaschpolder is gelegen direct aan de A4 (afslag 12) en uitstekend bereikbaar via de A12, A13 en de N211. Belangrijke steden als Den Haag, Delft, Rotterdam en Westland liggen letterlijk om de hoek. Parkeren is ook geen probleem, dit wordt gerealiseerd op eigen terrein. Kortom, wij hebben hoge verwachtingen van Harnaschpoint en heten geïnteresseerde bedrijven graag van harte welkom om er kennis van te komen nemen.”