Helm & Heus Makelaars

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE!

Dat is de quote van elke makelaar. Paul van der Helm meldt dat deze quote ook op gaat voor prachtige en nieuwe locaties:

De winkelruimte aan de Patijnenburg is deze zomer verbouwd, heeft een fraaie architectonische geveluitstraling gekregen, is tegenover de “Tuinen” gelegen, dus garantie op veel binnenloop!

De nieuw te bouwen showroom aan de Gildestraat ligt op een zicht locatie, naast de Meubelboulevard. Het plan is om een hoogwaardig modern gebouw te realiseren, waarbij in een vroegtijdig stadium met de wensen van gebruikers kunnen worden meegenomen.

Paul van der Helm is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van onroerend goed in het Westland. Helm & Heus Makelaars heeft een gespecialiseerde afdeling die zich volledig richt op vastgoedadvisering voor commerciële marktpartijen, winkeliers, beleggers, overheid en ondernemingen.

Onze vastgoedprofessionals bedenken creatieve oplossingen en innovatieve concepten voor uitdagingen in het gehele vastgoedtraject. Dagelijks brengen wij als NVM-makelaars, vraag en aanbod samen in deze mooie regio.

Voor meer informatie zie www.helmheus.nl

 

Te huur op TOP-locatie

Nabij Winkelcentrum De Tuinen: Commerciële ruimte / Winkel / Showroom
Patijnenburg 4/6 te Naaldwijk

Te huur: A-1 in ontwikkeling: Project l’Boulevard

Naast meubelboulevard Naaldwijk
Zichtlocatie met eigen parking Commerciële ruimte: Winkel/Showroom/Kantoor
Gildestraat nabij 225 te Naaldwijk

Download pdf