Batenburg Bedrijfshuisvesting

Batenburg Bedrijfshuisvesting

Ruim dertig jaar is Batenburg Bedrijfshuisvesting een bekende naam in de regio, waarbij vanaf 2006 een commercieel onroerend goed vestiging in Westland is geopend. Door specialisatie in uitsluitend commercieel onroerend goed beschikt Batenburg Bedrijfshuisvesting over alle specialistische kennis en inzicht van alle actualiteiten omtrent bedrijfshuisvesting.

Naast de verkoop/verhuur van commercieel onroerend goed kunnen wij bedrijven ook ondersteunen of volledig ontzorgen in de aankoop of aanhuur van commercieel onroerend goed. Echter, onze dienstverlening gaat verder; complexe huisvestingsvraagstukken vereisen maatwerk en specialistische kennis is dan veelal gewenst. Denk hierbij aan het al dan niet verlengen van lopende huurovereenkomsten, het maken van waardebepalingen, assistentie bij juridische vastgoedvraagstukken en het verlenen bij assistentie bij huurgeschillen na afloop van huurovereenkomsten.

Door de jaren heen hebben wij een breed netwerk opgebouwd van vastgoedprofessionals en vastgoedeigenaren in de regio. Ook voor de aankoop- of verkoop van beleggingsobjecten bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds kort hebben wij ook de mogelijkheid ons aanbod op de landelijke zoekmachine Funda in Business aan te bieden.

Vanuit is kantoor op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk bedienen wij met ons team van drie personen, te weten eigenaar Elco Bouwmeester, Jim Zuidgeest en Tessa de Geus de markt van bedrijfshuisvesting in Westland en omstreken.