PARTICIPANT

Rijnpoort Makelaars

Rijnpoort Makelaars combineert haar jarenlange ervaring en vakkennis met persoonlijke en sociale betrokkenheid om u goed van dienst te kunnen zijn. U wilt uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Welke valkuilen zijn er, wat is de beste manier om uw bedrijfspand te verkopen of te verhuren en welke prijs hoort daarbij?

Rijnpoort Makelaars is een betrouwbare en betrokken makelaar die u adviseert en begeleidt bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Een makelaar die op de hoogte is van de ontwikkelingen op de bedrijfsonroerendgoedmarkt.
Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, Marc Westland en Maarten van der Starre, zullen met de uiterste zorgvuldigheid en inzet de verkoop of verhuur begeleiden. Wij staan bekend om onze actieve houding. Maak hier gebruik van en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand. Vele tevreden verkopers en verhuurders gingen u voor!

Rijnpoort Makelaars is niet alleen gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed, maar ook in de aan-, verkoop en taxaties van woningen en bemiddeling bij verhuur. Alsmede het verkopen van nieuwbouwprojecten behoort tot het dienstenpakket.

Contact informatie