PARTICIPANT

Santen & Gasille Bedrijfsmakelaardij

De markt voor bedrijfsonroerend goed is in de regio Westland en Haaglanden de afgelopen jaren fors gegroeid. Santen & Gasille Bedrijfsmakelaardij heeft ruim 30 jaar ervaring in de bedrijvenmarkt en rekent bedrijfshuisvesting tot haar specialisme. Wij kennen de mogelijkheden in de regio als geen ander. Wij adviseren u graag in de aan-/ verkoop, aan-/verhuur van bedrijfsruimten, opslagruimten, kantoren, winkels, showroomruimten e.d. Wij denken met u mee en brengen graag uw behoeften op het gebied van bedrijfshuisvesting in kaart.
Santen & Gasille maakt deel uit van de groep NVM-makelaars die zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsonroerend goed en is derhalve ook aangesloten bij de vakgroep NVM Business. Door opleidingen werken wij permanent aan verbetering van onze kennis en vakbekwaamheid.
Wij houden de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten en zijn op de hoogte van de meest recente veranderingen in wet- en regelgeving.
verder voldoen wij aan de hoge eisen die heden aan bedrijfstaxaties worden gesteld en staan op de shortlist van veel banken en instellingen, dat zegt veel over onze staat van dienst. Daarnaast zijn onze taxateurs ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.Santen & Gasille heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om adviezen en taxaties, die moeiteloos als onderlegger gebruikt kunnen worden voor het nemen of verantwoorden van bepaalde investeringsbeslissingen.

Ons team bestaande uit Arno Lem en Eunice Krook nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking op ons kantoor aan de Oude Liermolenweg 3 in De Lier.

Contact informatie