Flexwerkplekken

Flexwerkplekken in Paulina Honderdland

Jouw eigen vernieuwende werkplek met een flexibel contract of zelfs per uur of per dagdeel op Honderdland in Maasdijk. Dat is een flexwerplek in Paulina. In een inspirerende omgeving met een open cultuur waarin mensen en bedrijven elkaar versterken.

Flexwerkplek per maand

Ben je op zoek naar een flexwerkplek per maand?
Dan is een werkplek in Paulina misschien wat voor jou. Je krijgt een licht, modern en inspirerende ruimte met een ruim zit-Sta bureau, wifi, locker en comfortabel koel- en verwarmingssysteem. Gesitueerd op bedrijventerrein Honderland, met gratis parkeergelegenheid voor het kantoor. Je krijgt dit alles al voor € 300,- exclusief btw en € 25,- servicekosten (schoonmaak, wifi, elektra, klimaat) per maand. Heb je interesse, neem gerust contact op!

Flexwerkplek per uur, dag of dagdeel?

Wil je gewoon een uurtje of een dag(deel) even op een externe locatie werken, of heb je in de buurt afspraken en moet je wat tijd overbruggen? Boek dan een werkplek bij Paulina voor 2, 4 of 8 uur. Je kan op de werkplek de QR code scannen en je boekt dan gemakkelijk jouw werkplek. De kosten zijn € 10,- voor
2 uur, € 17,50 voor 4 uur en € 25,- voor langer dan 4 uur. Maak gebruik van wifi en bestel een koffie of broodje in het Broodjes Huijs. Makkelijker kan niet!

Een heerlijke lunchroom

We hebben een heerlijke lunchroom met zitgedeelte waar u ontspannen kunt genieten van onze unieke plek. Onze broodjes, koek & snacks komen rechtstreeks uit onze bakkerij. Lokaal en vers bereiden we onze producten op locatie. Wij kijken er enorm naar uit om u te bedienen aan één van onze tafels. Zakelijke bijeenkomst, vergadering, borrel of netwerkmoment organiseren voor uw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!”

Comfortabel werken in een riant decor paulinakantoor.nl