Woningmarkt

Luxe en groen wonen in Westland aan de Poel!

Stel je eens voor: een idyllische woonplek in het Westland, die geleidelijk transformeert tot een uitgestrekt natuurgebied. Hier krijgt de natuur alle ruimte, te midden van de schilderachtige Poelkade. Dit is de plek waar groen en water harmonieus samenkomen, en waar je de geneugten van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk binnen handbereik hebt. En laten we het strand niet vergeten. Welkom bij ‘Waelzicht,’ het nieuwste project in de betoverende Waelpolder, waar betaalbare appartementen en luxe halfvrijstaande twee-onder-één-kapwoningen samenkomen.

Unieke twee-onder-één-kapwoningen met veel lichtinval

Vanaf € 797.850 v.o.n.

Meer ruimte, meer privacy: als je dit zoekt, kies je voor één van de 8 twee-onder-een-kapwoningen. Reken maar op veel woonplezier, op maar liefst
ca. 169 vierkante meter en drie woonlagen. De living en keuken zijn op de eerste verdieping. Vanuit daar loop je zo het riante terras (37 m2) op, gelegen op het zuidwesten. De slaapkamers zijn verdeeld over de begane grond en de tweede verdieping. Tweehoog is er daarnaast ook nog een ruim dakterras waar je uitkijkt over de Poel. 

Meer informatie via: waelzicht.nl