Vastgoed

BAVO Real Estate uit Naaldwijk realiseert complete vastgoedprojecten

BAVO Real Estate timmert aan de weg, niet alleen in figuurlijke zin maar ook letterlijk.
Het vastgoedbedrijf van eigenaar en naamgever Bas Voermans is met meerdere projecten actief in de Westlandse regio én daarbuiten. 

Vastgoed

Wie de naam ‘Bas Voermans’ hoort, zal eerst denken aan een andere tak van sport; hij is internetondernemer en is met zijn BICT Groep een toonaangevende Cloud Provider in Nederland. “BAVO Real Estate bestaat al langere tijd, maar dit is het moment om er wat meer mee naar buiten te treden.  Vanaf 2017 zijn we bewust gaan investeren in vastgoed en vier jaar geleden heb ik besloten er een aparte BV van te maken. Ondernemerschap zit voor mij in de uitdaging, die vind ik in de vastgoedsector. Ik houd van nieuwe dingen doen.” zegt Voermans.

Divers aanbod

Het vastgoedbedrijf dat in Naaldwijk is gevestigd kent een divers aanbod, legt de ’s-Gravenzandse ondernemer uit: “We spreken altijd over drie takken; vastgoedontwikkeling, realisatie en aankoop/verkoop/verhuur. Er zijn projecten waarbij we ons beperken tot één van de genoemde takken, maar er zijn ook complete vastgoedprojecten waarbij we vanaf ontwerp tot verkoop alles in eigen beheer doen. We hebben vaste partners waarmee wordt samengewerkt.”

Woningen en bedrijven

BAVO legt zich niet toe op één soort doelgroep en richt zich zowel op de particulier als op het bedrijfsleven. “Het grootste belang zit hem voor ons in het maken van impact. Grond is hier een schaars goed in de regio en ook het tekort aan woningen mag geen geheim zijn. Toch slagen we erin om grond te verwerven en hier vervolgens woningen te realiseren. Het is geen vloeken door te zeggen dat vastgoed gezien kan worden als beleggingsmiddel, maar we denken in bredere zin. Hoe kunnen we iets moois voor Westland realiseren? Een mooi voorbeeld is een project in Floriëndaal in Naaldwijk, hier starten we binnenkort met de realisatie van meerdere woningen. Later dit jaar zal er meer bekend worden voor geïnteresseerden.
Wij zijn een dynamische en flexibele speler en troeven zo soms de grote ontwikkelaars af, dat is mooi om te zien.”

Buiten de grenzen  

Toch wordt er door BAVO ook buiten de grenzen gewerkt. “De ruimte in Westland is beperkt, dus we kijken zeker ook buiten de regio naar mogelijkheden. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld ook actief in onder andere Amsterdam, Vlaardingen en Warmond. In Vlaardingen realiseren we bedrijfspanden in Vettenoord, waar we ook in Maasdijk in De Veste op Honderdland participeren in het creëren van bedrijfsruimte. Een grote realisatie is tevens naast ons kantoor te verwachten; hier bouwt NIVO Bouw aan de Naaldwijkse Koopmanstraat twee nieuwe bedrijfspanden waarvan er één beschikbaar zal komen voor de verhuur. Als een bedrijf nog op zoek is naar 540 m², met energielabel  A+++++ en 110 m² buitenruimte; dit is je kans!” zegt Voermans enthousiast. 

Nieuwe website  

Ook buiten de landsgrenzen zijn er ontwikkelingen; zo is BAVO actief in Oostenrijk. “In de Steiermark hebben we al diverse projecten gerealiseerd, te denken valt dan aan tweede woningen. In Kreischberg hebben we seriematig al diverse chalets gerealiseerd, nu ontwikkelen we er een

chaletpark. Je kunt er niet alleen heerlijk wintersporten, maar de frisse berglucht nodigt ook in de andere seizoenen uit. Je vindt er bijvoorbeeld prachtige golfbanen en het is een walhalla voor de wandelaar en fanatieke fietser. Misschien kijken we hierna wel verder over de grens, Spanje is een serieuze optie. Wie onze complete vastgoedportefeuille wil bekijken, wie interesse heeft om een bedrijfspand te huren of wie benieuwd is naar de mogelijkheden om te beleggen in nieuwe objecten, kan vanaf nu terecht op
www.bavorealestate.nl. Dit geeft altijd een actueel overzicht.” besluit de 38-jarige ondernemer.