Taxaties

Ervaren taxateurs bundelen krachten in Taxatiebureau Nederland

Onder de naam ‘Taxatiebureau Nederland’ is John van Wingerden een nieuw bedrijf begonnen in samenwerking met Arno Lem en Ruud Kouwenhoven. De taxateurs hebben jarenlange ervaring in het taxeren van agrarische bedrijven en glastuinbouwbedrijven, bedrijfsonroerend goed en woningen. Vanuit het kantoor aan de Oude Liermolenweg in De Lier gaat Taxatiebureau Nederland landelijk opereren.

Vraag naar specialistische kennis

Met Taxatiebureau Nederland wil het drietal inspelen op de vraag naar meer gespecialiseerde kennis bij taxaties. Vooral in de agrarische sector, een van de drie werkterreinen, is de specialistische kennis van John van Wingerden en Ruud Kouwenhoven gewenst. Die kennis en ervaring is ook van belang bij de waardebepaling van bedrijfswoningen die aan een glastuinbouwbedrijf of een andere agrarische onderneming toebehoren.

Met Arno Lem en Ruud Kouwenhoven heeft Taxatiebureau Nederland voor het taxeren van bedrijfsonroerend goed de kennis in huis. Zij richten zich op een breed segment, van bedrijfshallen, kantoren tot winkels en woningen in verhuurde staat. Een goede onderbouwing en inzicht in de waarde van een bedrijfsobject zijn van cruciaal belang.

Professionaliteit

Professionaliteit staat bij Taxatiebureau Nederland voorop, herkenbaar aan een brede marktanalyse en een gedegen onderbouwing.

Als professioneel dienstverlener houdt Taxatiebureau Nederland alle werkzaamheden in eigen huis, van een eerste oriëntatie tot en met het opstellen van een taxatierapport. Een rapport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals financiering, fiscaal, bedrijfsovername, wijziging van de ondernemingsstructuur, aan- of verkoop en uitbreidings- en/of duurzaamheidsinvesteringen.

Wilt u uw glastuinbouwbedrijf of agrarisch bedrijf, bedrijfsonroerend goed of woning laten taxeren? Neem dan contact op met:

Oude Liermolenweg 4
2678 MN De Lier

T. 0174-794 900
E. info@tbnl.nu

www.taxatiebureaunederland.nl