Multifunctioneel bedrijfspand

Multifunctioneel statig bedrijfspand: Wonen en werken in stijl

Dit uitzonderlijke bedrijfspand biedt niet alleen de perfecte omgeving voor zakelijk succes, maar ook een unieke kans om te wonen in een statig en veelzijdig pand. Deze indrukwekkende locatie combineert de voordelen van een professionele werkomgeving met het comfort en de elegantie van thuis.

Deze kantoorvilla, gelegen in het centrumgebied van Naaldwijk, is werkelijk een juweeltje. Het biedt de mogelijkheid om zowel te wonen als te werken, waardoor het een unieke en veelzijdige locatie is. De renovatie en modernisering die in 2005/2006 hebben plaatsgevonden, hebben de authentieke charme van het pand behouden, waardoor het een karakteristiek en aantrekkelijk object is geworden.

Het pand is centraal gelegen en bestaat uit twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een vide, waardoor het volledig naar eigen wens kan worden ingedeeld, afhankelijk van de beoogde bestemming en bedrijfsvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een groot voordeel van deze locatie is de ruime beschikbaarheid van openbare (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Bovendien bevinden diverse winkels en horecagelegenheden zich op loopafstand in het centrum van Naaldwijk, wat het extra aantrekkelijk maakt voor zowel werknemers als klanten.

T 0174-628 628
info@malkenhorstmakelaars.nl

Huidige situatie