Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject Honderdland Veste in Maasdijk biedt ideale bedrijfsruimtes voor ondernemers!

Aan de rand van Maasdijk, te midden van de bruisende bedrijvigheid van het Westland, verrijst een nieuw hoogtepunt: Honderdland Veste. Dit ambitieuze nieuwbouwproject belooft niet alleen een indrukwekkende toevoeging aan de lokale skyline, maar biedt ook een uitgelezen kans voor ondernemers op zoek naar moderne en functionele bedrijfsruimtes. Om meer te weten te komen over dit nieuwproject en de beschikbare verhuuropties, vertelt Maikel Middelburg, vastgoedspecialist bij Batenburg Bedrijfshuisvesting, over de mogelijkheden.

“Honderdland Veste is een project dat inspeelt op de groeiende behoefte aan hoogwaardige bedrijfsruimtes in het Westland,” legt Middelburg uit. 

“Met zijn strategische ligging en moderne voorzieningen biedt het een ideale omgeving
voor uiteenlopende bedrijven, van start-ups tot gevestigde namen.”

Het project, gelegen nabij belangrijke uitvalswegen zoals de A20 en A4, biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot de rest van Nederland, maar ook tot de internationale markt. “De ligging van Honderdland Veste is echt een troef,” benadrukt Middelburg.
“Het biedt bedrijven de mogelijkheid om hun logistieke processen te optimaliseren en hun bereik
te vergroten.”

Maar het zijn niet alleen de locatie en bereikbaarheid die Honderdland Veste zo aantrekkelijk maken voor ondernemers. Het project omvat een scala aan moderne bedrijfsunits die zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als esthetiek. “We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerp van de bedrijfsunits,” legt Middelburg uit. “Ze zijn flexibel in te richten en bieden ruimte voor diverse activiteiten, van kantoorwerkzaamheden in combinatie met opslag, productie en distributie.”

Bovendien staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Honderdland Veste. “We streven ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de lokale gemeenschap,” legt Middelburg uit. “Daarom wordt er bijvoorbeeld geïnvesteerd in energiezuinige bouwtechnieken en groenvoorzieningen op het terrein.”

Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in het huren van een bedrijfsunit in Honderdland Veste, biedt Batenburg Bedrijfshuisvesting uitgebreide begeleiding en ondersteuning. “Ons team staat klaar om bedrijven te helpen bij het vinden van de perfecte ruimte voor hun onderneming,” zegt Middelburg. “Er zijn diverse units van verschillende oppervlaktes beschikbaar voor de verhuur. Van het verstrekken van informatie over beschikbare units tot het begeleiden van het huurproces, wij zijn er om te helpen.”  

Met zijn strategische ligging, moderne voorzieningen en duurzame aanpak belooft Honderdland Veste een inspirerende en welvarende zakelijke omgeving te worden voor ondernemers in het Westland en daarbuiten. “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die Honderdland Veste biedt,” zegt Middelburg. “Het is een project dat echt aansluit bij de behoeften van moderne bedrijven en we kijken ernaar uit om hen te ondersteunen bij het bouwen aan een succesvolle toekomst.” 

Meer weten over het project? Neem contact op met Batenburg Bedrijfshuisvesting
of kijk op de projectwebsite via www.honderdlandveste.nl.